Personvernerklæring

Vår nettstedsadresse er: https://bedrevalg.no

Bedre Valg AS
Org.nr. 913 934 849
Ranheimsvegen 189P
7055 Ranheim
Telefon: 92499992
Epost: ts@bedrevalg.no 

Denne personvernerklæringen omhandler om hvordan virksomheten samler inn og bruker personopplysninger om deg.

Vi innhenter følgende opplysninger:
Firmanavn, adresse, postnr og sted, fullt navn på kontaktperson, telefon og epostadresse.
Med mindre det ikke er spesifisert i denne erklæringen, har vi ikke ansvar, i innsyn og innhold om personopplysninger som legges inn på eksterne nettsteder.
Vi er behandlingsansvarlig av dine personopplysninger. 

Opplysninger om deg kan benyttes til følgende formål:
Bruk av epostadresse til utsending av produkter på fil, samt andre tjenester tilknyttet et kundeforhold og ditt kjøp. Informasjon om deg blir ikke lagret, uten at det opprettes et kundeforhold. 
Du kan når som helst velge å si nei til epostmottak fra oss. 

Du kan be om: 
Innsyn i informasjonen vi har registrert på deg. Om at feil informasjon på deg rettes, eller at personinformasjon vi har registrert på deg slettes.

Hvis du retter henvendelser til oss via epost og gjennom våre nettsider, vil relevante opplysninger som navn og epostadresse kunne bli lagret. Disse slettes innen 1 virkedag om ikke et kundeforhold blir opprettet. 

Ved besøk på vår nettside registreres din IP-adresse. Slik informasjon knyttes ikke direkte til deg som bruker, og benyttes til statistikk som: Hvor mange besøker nettstedet, besøksvarighet, hvilken nettleser besøk kommer fra, søkeord som benyttes, hvor besøkende kommer fra.
Vi opplyser om benyttelse av cookies på våre nettsider. Dette er lagring fra nettleser fra PC eller mobile enheter.

Vi innhenter ikke opplysninger om alder og behandler ikke opplysninger om barn under 15 år.

Grunnlag for å behandle personopplysninger er etter https://lovdata.no/dokument/NL/lov/2018-06-15-38

For å sikre god og sikker behandling av opplysninger er det dedikerte, godkjente og et begrenset antall personell i virksomheten som forvalter informasjonen du gir ut. Dette håndterer vi med kontrollmekanismer og gode rutiner for personvernopplysninger.
Ingen informasjon selges eller på annen måte vil bli utlevert. 

Informasjonskapsler:
Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel, og er der for å gjøre ting lettere for deg. Informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin.